Harezmi Eğitim Modeli

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli Projesi ile öğrencilerimiz bu hafta eski tişörtlerden bez torba tasarladı.Plastik poşetlerin yarattığı kirliliğe herp birlikte "HAYIR"dedi.

Mrt

HAREZMİ progesi kapsamında öğrencilerimiz 27 Şubat 2019 Salı günü "Bilinçli Para Tüketimi"- Tüketecek misin Tüketecek misin?- adlı tiyatrolarını Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık ARSLAN ve şube müdürümüz Akın SAĞIRKAYA katıldığı programda sergilediler. Öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

HAREZMİ Eğitim Modeli Projesine katılan öğrencilerimizi atıksuyun geridönüşümü konusunda bilgilendirmek veonlarda farkındalık oluşturmak için öğretmenleri Rüstem Cem UYANIK, Erkan ÖZAVCI ve Şule AÇIKEL ORAL  Tuzla Atıksu Arıtma Tesisine götürdüler.

Harezmi Eğitim Modeli kapsamında Kadıköy Belediyesi Çevre Mühendisi Nihan AYIŞIK  "geri dönüşüm" konulu seminer verdi. Kendilerine teşekkür ederiz.

8 Aralık 2018 Salı günü okulumuz konferanssalonunda reklam yazarı Cem Çetin Harezmi Eğitim Modeli kapsamında öğrencilerimize yönelik "Tüketimde Reklamların Etkisi" konulu bir seminer verdi. Ayrıca 12. sınıf öğrencilerimize reklamcılık mesleği hakkında bilgi de veren Cem Çetin´ e teşekkür ederiz.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz  projelerinden Harezmi Projesi okulumuzda uygulanmaktadır.  Rehber öğretmenimiz Meral Uyanık, matematik öğretmenimiz Erkan Özavcı,  coğrafya öğretmenimiz Rüstem Cem Uyanık, edebiyat öğretmenimiz Adem Gişi ve matematik öğretmenimiz Şule Açıkel Oral  her hafta ilçe koordinatörümüzün de katılımı ile 9 F sınfında projeyi uygulamaktadır.

Aşağıda verilen bağlantıda öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin etkinlikleri ayrıntılı olarak incelenebilir.